A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831442.3023.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Adele refuza ca actrita Rebel Wilson sa o intruchipeze pe marele ecran
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-04-2016, ora 11:34

Adele refuza ca actrita Rebel Wilson sa o intruchipeze pe marele ecran

Articol de Cristian Amariei
Adele nu concepe sa fie realizat un film despre viata ei, mai ales daca ar fi intruchipata de actrita australiana Rebel Wilson, mai plinuta decat ea. Refuzul cantaretei britanice este categoric, relateaza lefigaro.fr.

Daily Star scrie de mai mult timp ca se pregateste un film despre cariera impresionanta a vedetei de 27 de ani, nedand deocamdata amanunte despre regizor sau scenarist. "Am auzit ca exista zvonuri potrivit carora Rebel Wilson ma va intruchipa in film. Vom vedea daca este adevarat. Vor avea nevoie de blestematul meu de acord", a declarat cantareata in timpul unui concert sustinut luni la Londra.

Mare admiratoare a artistei britanice, Rebel Wilson conta pe acordul lui Adele, conform Daily Star. Actrita australiana de 36 de ani, cunoscuta pentru rolul din "Pitch Perfect", pentru care a primit nominalizari si premii, considera ca interpretarea vedetei pe marele ecran era o ocazie de a depasi rolurile de fata neserioasa si de a castiga in credibilitate.

Potrivit tabloidelor britanice, Adele s-ar fi simtit jignita de alegerea unei actrite mai plinute decat ea, incheie lefigaro.fr, citat de Agerpres.
     
Tag-uri: adele, rebel wilson, film
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii