A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631023.3269.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Acum este o tanara superba si inspira mii de femei sa slabeasca. N-o sa-ti vina sa crezi cum arata ca adolescenta supraponderala!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-06-2014, ora 09:04

Acum este o tanara superba si inspira mii de femei sa slabeasca. N-o sa-ti vina sa crezi cum arata ca adolescenta supraponderala!

Articol de Madalina Irimia

Taralynn McNitt este o tanara in varsta de 22 de ani din SUA, a carei pagina oficiala de Facebook are aproape 50.000 de fani. Ea a devenit un adevarat guru in nutritie si stil de viata sanatos dupa ce a slabit spectaculos si si-a schimbat viata.

In copilarie, Taralynn avea o greutate absolut normala pentru varsta ei. Din cauza ca tatal ei lucra in marina militara, insa, familia fetei se muta foarte des.

Micuta schimba deseori scolile si n-a reusit sa se integreze nicaieri. A inceput sa-si petreaca tot mai mult timp in casa si sa se refugieze in dulciuri si produse de fast food.

Cand in sfarsit familia s-a stabilit in Iowa, Taralynn era deja un copil cu o greutate peste medie si a devenit tinta rautatilor copiilor din scoala primara pe care o urma. Fata a recunoscut pe blogul ei personal, undressedskeleton.tumblr.com ca, desi foarte mica, din cauza chinurilor si batjocurii la care era supusa de ceilalti copii s-a gandit chiar la sinucidere.

Integral pe perfecte.ro

Foto: merfoldkovek.wordpress.com

     
Tag-uri: tanara, dieta, greutate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii