A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720445947.2168.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Actrita pentru care timpul ingheata. Jane Fonda ramane regina la Cannes si la 74 de ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
17-05-2012, ora 13:08

Actrita pentru care timpul ingheata. Jane Fonda ramane regina la Cannes si la 74 de ani

Articol de Madalina Irimia

La 74 de ani legendara actrita Jane Fonda a uimit publicul de la Cannes chiar in ziua deschiderii prestigiosului Festival de pe Coasta De Azur. Francezii au numit-o "actrita care nu imbatraneste deloc".

In 1968, Jane Fonda innebunea o planeta intreaga cu aparitia senzuala din filmul Barbarella. Sumar imbracata si curajoasa in rolul unei agent spatial gata sa salveze Pamantul, Jane Fonda devenea una dintre cele mai captivante actrite ale anilor 60-70.

Desi se apropie de 75 de ani si a jucat in peste 40 de filme actrita isi pastreaza inca un corp de invidiat si ramane una din cele mai frumoase femei din lume.

Vedeta a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in 1979, pentru rolul din "Intoarcerea acasa", si in 1972, pentru partitura din "Klute".

A mai primit 5 nominalizari la Oscar pentru filme ca They Shoot Horses, Don't They? (1969), Julia (1977), The China Syndrome (1979), On Golden Pond (1981), The Morning After (1986) .

O sustinatoare si promotoare a fitnessului si sportului, actrita a afisat intotdeauna o conditie fizica de invidiat si un corp superb. Nu degeaba a fost numita regina fitnessului. Vedeta a recunoscut ca a apelat la operatii estetice pentru a-si pastra frumusetea. Fonda si-a facut un implant la sani in anii '70 si mai multe operatii la barbie, gat si ochi.

In 2013, va juca intr-o drama extrem de asteptata "The Butler" alaturi de Liam Neeson, John Cusack si Matthew McConaughey. Jane Fonda o va interpreta pe Nancy Reagan, vaduva fostului presedinte american Ronald Reagan, in filmul regizat de Lee Daniels.

Sursa: procinema.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii