ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
13-02-2014, ora 17:24

Actrita desemnata cea mai dorita femeie din lume

Articol de Madalina Irimia

Actrita britanica Emilia Clarke, interpreta personajului Daenerys Targaryan din serialul "Urzeala Tronurilor" produs de postul HBO, a fost desemnata cea mai dorita femeie din lume in anul 2014, potrivit unui top alcatuit de site-ul AskMen.

Actrita britanica, in varsta de 26 de ani, a ocupat primul loc in acest sondaj ale carui rezultate au fost publicate marti, informeaza contactmusic.com.

Ajuns la cea de-a 13-a editie, topul Most Desirable Woman 2014 a fost realizat pe baza voturilor exprimate de peste 1.000 de cititori, care au fost invitati sa acorde note in functie de mai multe criterii: sex appeal, talent, gradul de atractivitate si potentialul de afirmare in anul 2014.

Anul trecut, primul loc in acest sondaj a revenit actritei Jennifer Lawrence, care a coborat in acest an pe pozitia a patra. In topul pe acest an, locul al doilea a fost ocupat de Alison Brie, celebra pentru rolul din serialul "Mad Men", iar pozitia a treia a fost ocupata de Emily Ratakjowski, devenita cunoscuta dupa ce a aparut in videoclipul piesei "Blurred Lines" a cantaretului Robin Thicke.

Locul al cincilea este ocupat de Emma Watson, interpreta personajului Hermione Granger din franciza cinematografica "Harry Potter".

Topul Most Desirable Woman include 99 femei din diverse domenii ale industriei de divertisment. Pe ultimul loc, al 99-lea, s-a clasat Miley Cyrus.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto:hdpaperwall.com, justjared.com

     
Tag-uri: actrita, frumusete, top
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii