A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758797.5218.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Actor din "Harry Potter", GASIT DECEDAT in "Valea Mortii"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
13-07-2014, ora 13:17

Actor din "Harry Potter", GASIT DECEDAT in "Valea Mortii"

Articol de Madalina Irimia

Actorul britanic David Legeno, care joaca rolul unui varcolac in saga fantastica 'Harry Potter', a fost gasit mort in Death Valley, California (vestul Statele Unite), informeaza France Presse, conform Agerpres.

Potrivit politiei, actorul, in varsta de 50 de ani, cu statura atletica, se pare ca a murit din cauza caldurii intense din acest parc natural desertic, considerat a fi cel mai calduros loc din Statele Unite in timpul verii, cand temperaturile depasesc in mod frecvent 49 de grade Celsius.

"Cadavrul a fost identificat ca fiind cel al lui David Legeno, cetatean britanic de 50 de ani", a indicat politia din Inyo scrie AFP. Politia continua sa ancheteze cauzele exacte ale decesului, dar se pare ca acesta a intervenit din "cauze naturale".

Trupul actorului a fost gasit de doi excursionisti in apropiere de Zabriskie Point, un loc din parc cu peisaje spectaculoase, care a dat numele unui celebru film al lui Michelangelo Antonioni in 1970.

Nascut la Londra, David Legeno, boxer profesionist si expert in arte martiale, a interpretat rolul varcolacului Fenrir Greyback in trei episoade din filmul 'Harry Potter'. De asemenea, el a jucat in serialul de televiziune 'Borgia' si in 'Batman Begins'.

Foto: globalist.it

     
Tag-uri: actor, deces, Harry Potter
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii