A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830685.3345.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Activitatea Postei revine la normal. Angajatii vor primi salarii mai mari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-11-2016, ora 09:56

Activitatea Postei revine la normal. Angajatii vor primi salarii mai mari

Articol de Cristian Amariei
Conducerea Postei Romane si reprezentantii SLPR au agreat, luni, schema de majorare a salariilor postasilor, cu aplicare de la 1 ianuarie 2017. Acestia vor beneficia de o crestere salariala de 80 de lei brut/angajat si tichete de masa in valoare de 11,50 lei/zi, mai mari cu 2,5 lei decat in prezent.

Conflictul de munca declansat saptamana trecuta de angajatii Postei Romane in toata tara va inceta, iar activitatea postala va reveni la normal.

"In cadrul negocierilor s-a convenit acordarea de tichete de masa la valoarea nominala a tichetului de 11,50 lei/zi, fata de valoarea actuala de 9 lei, dupa intrarea in vigoare a actului normativ care prevede majorarea valorii nominale a tichetelor de masa. Suplimentar, s-a stabilit acordarea unei cresteri salariale de 80 de lei brut/angajat. Aceasta schema de majorare a urmarit principiile echitatii sociale, vizand angajatii cu cele mai mici venituri. Ea a fost agreata in contextul continuarii planului de optimizare a personalului, care va duce la o structura mai eficienta in zona administrativa. Ca urmare a celor convenite luni intre conducerea Postei Romane si partenerii sociali, conflictul de munca va inceta, iar activitatea postala va reveni la normali", se arata intr-un comunicat al Postei Romane.

Aproximativ 15.000 de angajati din mai mult de 1.000 de subunitati postale au declansat joi, 27 octombrie, proteste in toata tara, fiind nemultumiti de salarizarea din sistem si de propunerile venite din partea conducerii companiei, care conditiona majorarile salariale de concedieri.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii