ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-09-2013, ora 15:34

Acesti oameni au fost declarati morti, dar s-au trezit fix in timpul inmormantari

Articol de Cristian Amariei

Am vazut cu totii filme de groaza in care mortii se trezeau din morminte si chiar exista un serial foarte la moda acum despre zombi. Dar cele trei zile de priveghi din traditia noastra au si ele un scop. Unii oameni sunt declarati morti din greseala si, cei norocosi apuca sa se mai trezeasca inainte de inmormantare. Iata cateva povesti cu oameni care au inviat din morti, de mai multe ori.

Barbatul care s-a trezit la morga, dupa un atac de astm

Un barbat de 46 de ani din Africa de Sud s-a trezit ingrozit in casetele metalice de la morga, la o zi dupa ce fusese declarat decedat.

Barbatul suferea de astm bronsic de multi ani si intr-o zi, familia l-a gasit fara suflare in casa sa. Dus la morga si declarat oficial mort, barbatul a fost inchis intr-un dulap pentru cadavre si lasat la rece pana la terminarea procedurilor de inmormantare.

Doar ca o zi mai tarziu, el s-a trezit bine mersi in cutia refrigerata. Angajatii spitalului in care era morga au fost speriati de moarte si au chemat chiar pompierii cand au auzit gemete si strigate din frigiderul cu morti.

Integral pe unica.ro

Foto: jurnalul.ro

     
Tag-uri: oameni, inmormatari, viata
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii