STIRILE CELE MAI...
IA'SI - Un banc pe zi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi
Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
STIRI NATIONALE & EXTERNE
SOCIAL
07-04-2015, ora 13:36
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
Aceste alimente nu ar trebui reincalzite dupa ce au fost gatite. Pot deveni toxice!
Articol de Madalina Irimia In weeekend, multe dintre noi obisnuiesc sa gateasca pentru saptamana viitoare. insa, unele alimente, daca sunt reincalzite, nu doar ca isi pierd din calitatile nutritionale, dar pot deveni si toxice.
Cel mai bine este sa le consumi de indata ce le-ai gatit sau daca iti mai ramane o portie pentru a doua zi, mananc-o rece. Cand sunt reincalzite, ciupercile pot deveni periculoase pentru sistemul digestiv, intrucat apar niste modificari in structura unor proteine din compozitia lor.
2. Carnea de pui
Acelasi lucru se intampla si in cazul carnii de pui, motiv pentru care este indicat sa nu o consumi reincalzita. in cazul in care nu poti evita acest lucru, cel mai bine este sa o incalzesti la o temperatura joasa mai multe minute, decat repede dar la o temperatura ridicata.
3. Cartofii
Pe langa faptul ca isi pierd din calitatile nutritive cand sunt reincalzitii, cartofii devin si toxici pentru organism.
Afla ce alte alimente pot deveni periculoase pentru corp daca le consumi reincalzite aici!
Foto: foodstory.ro
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email