A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665061.7979.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aceste alimente nu ar trebui reincalzite dupa ce au fost gatite. Pot deveni toxice!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-04-2015, ora 13:36

Aceste alimente nu ar trebui reincalzite dupa ce au fost gatite. Pot deveni toxice!

Articol de Madalina Irimia
In weeekend, multe dintre noi obisnuiesc sa gateasca pentru saptamana viitoare. insa, unele alimente, daca sunt reincalzite, nu doar ca isi pierd din calitatile nutritionale, dar pot deveni si toxice.

1. Ciupercile

Cel mai bine este sa le consumi de indata ce le-ai gatit sau daca iti mai ramane o portie pentru a doua zi, mananc-o rece. Cand sunt reincalzite, ciupercile pot deveni periculoase pentru sistemul digestiv, intrucat apar niste modificari in structura unor proteine din compozitia lor.

2. Carnea de pui

Acelasi lucru se intampla si in cazul carnii de pui, motiv pentru care este indicat sa nu o consumi reincalzita. in cazul in care nu poti evita acest lucru, cel mai bine este sa o incalzesti la o temperatura joasa mai multe minute, decat repede dar la o temperatura ridicata.

3. Cartofii

Pe langa faptul ca isi pierd din calitatile nutritive cand sunt reincalzitii, cartofii devin si toxici pentru organism.

Afla ce alte alimente pot deveni periculoase pentru corp daca le consumi reincalzite aici!

Foto: foodstory.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii