A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661714.0839.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Acest scurt film iti arata cat de departe a ajuns obsesia pentru popularitate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-06-2016, ora 11:12

Acest scurt film iti arata cat de departe a ajuns obsesia pentru popularitate

Articol de Madalina Irimia
„A Social Life” este un scurt-metraj despre o femeie obsedata de cariera, pe nume Meredith. Ea traieste exact viata la care a visat intotdeauna, doar ca exclusiv in mediul online. Daca ai arunca o privire pe Instagramul ei, ai zice ca le are pe toate: face sport regulat, se mentine in forma, mananca sanatos, lucreaza din greu si nu e niciodata singura.
O imagine foarte apropiata de idealul nostru, al tuturor, cu o singura mentiune: e cat se poate de falsa. Dupa ce se straduieste mult timp sa isi construiasca o imagine care sa starneasca invidie si admiratie printre prietenii sai virtuali, Meredith se trezeste si descopera ca a devenit un produs. si ca a uitat cum e sa fii o fiinta umana.

Filmul a fost realizat de Kerith Lemon, o producatoare cu o experienta remarcabila in marketing si in „regia” din spatele construirii unui brand. Intr-un interviu acordat celor de la Engadget, aceasta a povestit despre revelatia pe care a avut-o in ceea ce priveste goana dupa like-uri si lucrurile pe care oamenii sunt dispusi sa le faca pentru putina validare: „Daca te simti prost mai mereu cand navighezi in social media, trebuie sa iei in calcul faptul ca ai in fata ochilor doar o fotografie din viata unei anumite persoane. Sunt sanse mari ca omul respectiv sa nu faca ceea ce pretinde ca face in momentul respectiv. Dar creierul tau, dintr-un motiv necunoscut, se uita la poza aceea si se gandeste ca sigur a fost facuta in timp real. Apoi, te simti deprimat si invidios pentru ca tu nu faci acelasi lucru interesant, in acelasi moment”.

Sursa: playtech.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii