A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815147.0661.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Acest pusti de 22 de ani a renuntat la slujba la McDonalds si acum castiga 1 milion de dolari pe an
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-11-2014, ora 17:07

Acest pusti de 22 de ani a renuntat la slujba la McDonalds si acum castiga 1 milion de dolari pe an

Articol de Madalina Irimia
Lumea gamingului competitiv, cunoscuta sub numele de e-sports, nu necesita ca jucatorii sa se ridice de pe locul sau. Asta nu inseamna insa ca ei nu transpira. Sau nu castiga o multime de bani.

Unul dintre cei mai mari jucatori din e-sports in acest moment este pustiul de 22 de ani Matt Haag, cunoscut sub numele de "Nadeshot". Este un maestru in "Call of Duty" si face parte dintr-o echipa numita OpTic Gaming. Si este si sponsorizat de catre Red Bull!

In urma cu 3 ani, Haag lucra la un restaurant McDonalds, pregatind burgeri, scrie Conor Dougherty de la New York Times. A renuntat insa la acea slujba si s-a dedicat catre e-sports in care investeste foarte mult. Se antreneaza ore intreghi pe zi si este monitorizat de catre un "tehnologist sportiv" pentru a vedea efectele jocurilor video asupra creierului sau. Si are si un nutritionist care il ajuta sa aiba o alimentatie sanatoasa si o viata sportiva.

Astfel de lucruri nu sunt insa neobisnuite cand vine vorba despre lumea gamingului online unde se pot castiga multi bani daca ajungi la acel nivel. O echipa de copii din Coreea a castigat 1 milion de dolari jucand un alt joc popular, "League of Legends". Milioane de oameni s-au uitat la ei cand au castigat concursul.

Integral pe yoda.ro
Foto: protv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii