A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757856.3773.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Acest document valoreaza 12 milioane de dolari. Ce este scris pe el
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-10-2013, ora 17:51

Acest document valoreaza 12 milioane de dolari. Ce este scris pe el

Articol de Madalina Irimia

O copie a proclamatiei prin care presedintele american George Washington a creat Sarbatoarea Recunostintei va fi scoasa la licitatie pe 14 noiembrie, a anuntat joi casa Christie's, care spera sa obtina pe acest document pana la 12 milioane de dolari.

Acest document semnat pe 3 octombrie 1789, la 13 ani dupa Declaratia de Independenta, proclama introducerea in calendar a unei zile libere, in prima zi de joi de dupa 26 noiembrie, "pentru a-i multumi lui Dumnezeu Atotputernicul", in special pentru libertatile civile si religioase din aceasta tara.

Sarbatoarea Recunostintei este celebrata in fiecare an in ultima joi din luna noiembrie in Statele Unite. Sarbatoare familiala prin excelenta, Ziua Recunostintei este foarte draga americanilor, care se reunesc pentru o cina speciala in familie, unde mananca de obicei curcan la cuptor, placinta cu dovleac si piure din cartofi dulci.

Integral pe stirileprotv.ro

     
Tag-uri: document, valoare, pret
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii