A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629840.1178.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aceasta femeie este o actrita pe care ai adorat-o acum cativa ani. Ce a schimbat-o atat de dramatic
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-06-2014, ora 10:04

Aceasta femeie este o actrita pe care ai adorat-o acum cativa ani. Ce a schimbat-o atat de dramatic

Articol de Madalina Irimia

In urma cu cativa ani, abia asteptai sa o vezi la televizor pe aceasta femeie, care avea un rol important intr-un serial care s-a bucurat de un success imens. Dar acum soarta si chipul ei s-au schimbat dramatic…

Amy Locane-Bovenizer, 40 de ani, a jucat rolul lui Sandy in serialul tv Melrose Place. Era celebra si bogata, dar dupa 1999, viata ei s-a schimbat incetul cu incetul, iar acum doi ani a devenit un dezastru. Amy s-a urcat beata la volan si a provocat un accident rutier in urma caruia o femeie a murit, iar sotul acesteia a fost ranit grav.

Procesul in care actrita este acuzata de omor prin imprudenta si conducere in stare de ebrietate a inceput joi la un tribunal din statul american New Jersey. Avocatul ei este decis sa lupte pentru a o scapa de o condamnare de 30 de ani, atat cat risca pentru faptele ei, si a declarat in fata instantei ca actrita ar fi fost hartuita in trafic de un alt sofer, iar pe acest fond ar fi produs accidentul fatal.

Politistii spun ca in momentul producerii accidentului, in iunie 2010, Amy Locane-Bovenizer era atat de beata incat nu se putea tine pe picioare si nici nu putea lega doua vorbe.

Amy Locane-Bovenizer este mama a doi copii si este casatorita cu proprietarul unui magazin de bauturi alcoolice. Dupa accident a fost arestata, iar avocatul ei s-a aratat surprins ca a fost acuzata de omor prin imprudenta. “Practic, acest accident nu s-a produs din vina ei”, a spus aparatorul.

Sentinta in acest proces va fi anuntata peste cateva luni.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii