A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662215.5221.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Accident grav in Bacau: 13 persoane au fost ranite
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-06-2014, ora 10:09

Accident grav in Bacau: 13 persoane au fost ranite

Articol de Cristian Amariei

Un accident GRAV s-a produs in aceasta dimineata in municipiul Bacau, un microbuz a intrat intr-un copac si 14 persoane au fost ranite, doua dintre acestea fiind in stare grava.

Potrivit primelor informatii, soferul microbuzului ar fi incercat sa depaseasca o alta masina si s-a ciocnit cu o autoutilitara, dupa care a fost proiectat intr-un copac.

Microbuzul transporta 15 persoane, 14 dintre acestea suferind leziuni in urma impactului. Victimele au primit ingrijiri medicale la locul accidentului si au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

"Doisprezece pasageri din microbuz, precum si cei doi soferi ai autovehiculelor implicate in accident au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, toti fiind constienti. Majoritatea persoanelor ranite au fost transportate la spital cu ambulantele, insa au existat si pasageri care au ajuns pe jos la unitatea medicala", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Narcisa Butnaru, citata de Mediafax.

Foto: puterea.ro

     
Tag-uri: accident, Bacau, raniti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii