ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-06-2013, ora 11:10

Abdomen sculptat: 5 tratamente care elimina grasimea de pe burta dupa 4 sedinte

Articol de Madalina Irimia

Canicula a venit, piscinele s-au umplut, costumele de baie sunt la discretie, insa noi femeile avem, din nou, aceeasi problema: grasimea de pe burta.

3 sezoane am reusit sa o acoperim sau mascam acum trebuie sa ne apucam de treaba si trebuie sa o dam jos. Sigur, vom lucra la alimentatie, ne ajuta si sezonul, de asemenea vom incerca sa ne miscam mai mult, poate vom alerga prin parc sau, de ce nu, ne vom incumeta sa mergem si la sala. Cu toate astea, rezultatele imediate, asa cum ne dorim noi, vor intarzia sa apara... Exista, insa, si cateva solutii de urgenta care ne vor scapa de neplacuta grasime dupa doar cateva sedinte.

Criolipoliza, ingheata si elimina tesutul adipos

Criogenarea si vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminand cca. 30 % din grasime intr-o singura sedinta. Odata distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor (gunoierii organismului, care ne scapa de tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le in aminoacizi, peptide si proteine), fara posibilitatea de regenerare.

Avem voie sa tratam cryo maximum 3 zone corporale, pentru ca organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte. O sedinta dureaza 60 de minute si implica doua zone de tratament (ex. – fese, coapse, abdomen superior, abdomen inferior).

Velashape, remodeleaza silueta in timp record

Efectul anticelulitic si de slabire al acestui procedeu se datoreaza combinatiei de frecvente radio bipolare, raze infrarosii si vacuum, combinatie care emana o caldura concentrata atat catre straturile profunde, cat si catre cele superficiale ale dermei, menita sa „topeasca” tesutul adipos. O reducere de 1 pana la 7,2 centimetri in circumferinta este garantata cu acest echipament multifunctional.

Integral pe unica.ro

Foto:womenshealthmag.com

     
Tag-uri: frumusete, abdomen, plaja
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii