A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833852.2668.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

AVION PRABUSIT. Ultima postare pe Twitter a unui pasager: "In caz ca avionul dispare..."
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-07-2014, ora 15:28

AVION PRABUSIT. Ultima postare pe Twitter a unui pasager: "In caz ca avionul dispare..."

Articol de Cristian Amariei

Dupa ce avionul Malaysia Airlines MH 17 a fost confirmat ca doborat in estul Ucrainei, incep sa apara povestile dramatice ale acestui moment. Unul dintre ele? Un pasager care si-a anticipat propria moarte la plecarea din Amsterdam, scrie Adevarul.ro.

Zborul Malaysia AIrlines MH 17 a plecat la ora 11.30 (ora Bucurestiului) de la aeroportul Schiphol din Amsterdam si trebuia sa ajunga in 11 ore si 28 de minute in capitala Malaysiei, Kuala Lumpur.

Olandezul Cor Pan s-a urcat la bordul avionului Boeing 777. La ora 11.00, el a postat pe Facebook un status “Mind your step, mind your step”. Era langa scarile rulante care trec pe langa portile de imbarcare de la aeroportul Schiphol, iar vocea din difuzoare avertiza pasagerii sa aiba grija la pasi, pentru ca se termina scarile rulante. La Amsterdam, imbarcarea se face greu la fiecare poarta, deoarece se face control la bagaje la fiecare poarta, individual.

In timp ce astepta sa se urce in avion, el a postat o imagine cu avionul si a scris “In caz ca dispare, sa-l vedeti macar acum”. La cateva ore dupa ce a plecat de la Schiphol Amsterdam, avionul era doborat deasupra Ucrainei, la granita cu Rusia. Cor Pan era la bordul avionului cu iubita sa, Neeltje Tol.

Foto: fanatik.ro

     
Tag-uri: avion, prabusire, Ucraina
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii