A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757156.8074.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

AVERILE rectorilor de la Medicina
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-08-2013, ora 13:03

AVERILE rectorilor de la Medicina

Articol de Madalina Irimia

Invatamantul superior poate sa fie o afacere profitabila. Averea rectorilor celor mai mari universitati de Medicina din tara este dovada clara. Fie ca sunt din Iasi, Targu Mures, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova sau Bucuresti, rectorii au dobandit case, apartamente, masini, terenuri si bani multi in conturi, conform declaratiilor de avere depuse pe site-urile universitatilor.

La Universitatea "Carol Davila" din Bucuresti, rectorul Ioanel Sinescu detine trei terenuri intravilane. Cel de la Calimanesti este mostenit, cel din Eforie Nord este concesionat, iar cel din Tunari este cumparat. Rectorul mai are in Tunari un teren agricol de aproape sapte hectare. La toate acestea, Sinescu mai adauga o casa mostenita in Bucuresti si una construita la Eforie Nord, dar si doua automobile.

Rectorul Universitatii de Medicina din Craiova, Ion Rogoveanu, are conform propriei declaratii doua apartamente, o casa de locuit dobandita prin donatie, un cabinet medical si o masina. In 2009, data ultimei sale declaratii, Ion Rogoveanu a incasat ca salariat peste 48 de mii lei, plus alti 15.000 de lei din cursuri postuniversitare.

In 2011, rectorul de la Iasi, Vasile Astarastoae, avea doua apartamente, bani in banci - aproximativ 283.000 de lei si 30.700 de euro. Spune despre sine ca nu este un om bogat, ci unul care castiga bine si nu are emotia zilei de maine. In 2011 a avut venituri salariale de 280.000 de lei. Astarastoae are si cateva probleme cu Agentia Nationala de Integritate care a anuntat ca acesta s-a angajat singur in institutiile pe care le controla pe alte functii decat cele pe care le detinea. El mai are un dosar la DNA pentru frauda cu fonduri europene.

Integral pe realitatea.net

Foto: cugetliber.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii