A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728250110.1817.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ATLETICO MADRID A CASTIGAT LIGA EUROPA. Record de asistenta pe Arena Nationala: 52.347 de spectatori
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
10-05-2012, ora 08:27

ATLETICO MADRID A CASTIGAT LIGA EUROPA. Record de asistenta pe Arena Nationala: 52.347 de spectatori

Articol de Cristian Amariei

Formatia spaniola Atletico Madrid a castigat Liga Europa pentru a doua oara in istorie, dupa ce a invins, cu scorul de 3-0 (2-0), o alta echipa din Spania, Athletic Bilbao, miercuri, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Jucatorii echipei Atletico Madrid au primit trofeul Ligii Europa din partea presedintelui UEFA, Michel Platini, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc dupa finala castigata in fata formatiei Athletic Bilbao.

Primii care au fost premiati in cadrul ceremoniei au fost finalistii de la Athletic Bilbao, cu ochii in lacrimi. Acestia au trecut trecut prin coloana formata de doua randuri ale fotbalistilor de la Atletico, in aplauzele publicului si castigatorilor, primind medaliile din partea presedintelui UEFA, Michel Platini. In timp ce invinsii isi primeau medaliile, fotbalistii de la Atletico sareau bucurosi pe teren, scandand.

Dupa acest moment, a venit randul castigatorilor sa isi primeasca medaliile. Primul care a primit medalia de campion a fost tehnicianul Diego Simeone, fiind felicitat si de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, dar si de printul Felipe de Asturias, mostenitorul tronului Spaniei.

La finalul meciului, mai multi fotbalisti ai echipei Athletic Bilbao, Iker Muniain, Fernando Llorente si Ibai Gomez, au plans.

Sursa: Medifax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii