ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-09-2014, ora 14:19

ATENTIE, primesti acasa CARDUL DE SANATATE in scurt timp. Ce poti sa faci cu el

Articol de Madalina Irimia
Peste 90% dintre cardurile de sanatate vor fi distribuite de Posta Romana pana la sfarsitul lui octombrie. Cardul functioneaza dupa principiul de utilizare al unui card bancar. Fiecare pacient are un cod PIN, iar de fiecare data dupa o procedura medicala, doctorul inscrie in sistemul electronic serviciul de care a beneficiat pacientul.

Compania Nationala Posta Romana si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) au semnat vineri, la Palatul Victoria, acordul-cadru pentru distribuirea cardurilor de sanatate la nivel national, informeaza Mediafax.

Valoarea contractului este de 37,5 milioane lei (8,5 milioane euro), cu o durata de patru ani, dar peste 90% urmeaza sa fie distribuite pana la sfarsitul lunii octombrie.

Procesul de distribuire va incepe la 18 septembrie, iar volumul total ce urmeaza a fi livrat, la nivel national, pe durata celor patru ani, este estimat la aproximativ 13,6 milioane de carduri.

Contractul are insa un varf de sarcina de 6 saptamani, incepand cu 18 septembrie, data de la care vor fi livrate circa 12,4 milioane de carduri de sanatate, potrivit directorului general al Companiei Nationale Posta Romana, Alexandru Petrescu. Astfel, pana la sfarsitul lunii octombrie vor fi livrate 91% din cardurile de sanatate.

Integral pe realitatea.net
Foto: monitorulcj.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii