A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661861.0556.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ATENTATE PARIS. „Creierul” atacurilor teroriste din 13 noiembrie ar fi fost ucis. Primele declaratii ale autoritatilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-11-2015, ora 08:55

ATENTATE PARIS. „Creierul” atacurilor teroriste din 13 noiembrie ar fi fost ucis. Primele declaratii ale autoritatilor

Articol de Madalina Irimia
Persoanele arestate sau ucise miercuri dimineata in cursul descinderii la un apartament din Saint-Denis, nord de Paris, 'ar fi putut trece la fapte' pentru a comite un nou atentat, a declarat procurorul François Molins. Acesta nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informatiile potrivit carora in urma asaltului din Saint-Denis ar fi fost ucis si Abdelhamid Abaaoud, presupusul autor al planului privind atentatele din Paris, din 13 noiembrie.

Operatiunea politiei a fost lansata in baza unei marturii luni 'privind prezenta in Franta' a lui Abdelhamid Abaaoud' — presupusul autor intelectual al atentatelor de la Paris, cetatean belgian de origine marocana.

Circa 50 de militari au fost desfasurati miercuri dimineata la Saint-Denis, unde un asalt al politiei a fost in curs de desfasurare, in contextul atentatelor teroriste de vinerea trecuta, soldate cu cel putin 129 de morti.

In urma asaltului din Saint-Denis ar fi fost ucis si Abdelhamid Abaaoud, presupusul autor al planului privind atentatele din Paris, din 13 noiembrie. Informatia nu a fost, insa, confirmata oficial.

In total, doua persoane au fost ucise, sapte au fost arestate, cinci politisti au fost raniti si 5000 de gloante au fost trase.

Procurorul François Molins a subliniat ca in apartamentele din Saint-Denis vizate de interventia fortelor antitero a fost gasit un intreg "arsenal e razboi", inclusiv arme Kalasnikov si centuri cu explozibili.

Potrivit autoritatilor franceze, o femeie care s-a numarat printre teroristii kamikaze era chiar verisoara lui Abdelhamid Abaaoud.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: atentate, paris, autori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii