A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664542.5822.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ASIGURARE RCA. Esti SOFER si ai sub 28 de ani? Esti bun de plata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
06-02-2014, ora 17:50

ASIGURARE RCA. Esti SOFER si ai sub 28 de ani? Esti bun de plata

Articol de Cristian Amariei

Posesorii de masini care au varsta sub 28 de ani platesc RCA mai scump. Potrivit unei statistici cele mai multe accidente sunt cauzate de catre tineri care nu au implinit inca 28 de ani.

Informatii pe care asiguratorii le-au convertit in preturi speciale pentru aceasta categorie de varsta. Adica au majorat de doua sau de trei ori POLITELE DE ASIGURARE OBLIGATORIE pentru cei care nu au trecut de aceasta varsta. Aceasta este poate printre putinele situatii in care tineretea nu este un atuu. Spre disperarea celor direct afectati, scrie aradon.ro.

"Nu este corect sa faci o asemenea diferentiere pe acest criteriu. Asiguri masina si nu soferul. Anul acesta am platit cea mai mare asigurare obligatorie de cand am masina", sustine un tanar a carui varsta, si anume 25 de ani, este considerata prea periculoasa pentru asiguratori.

"Asiguratorii au stabilit un tarif de doua sau de trei ori mai mare decat tariful mediu pentru ca potrivit statisticii soferii sub 28 de ani sunt cei mai des implicati in accidente", a declarat Doru Glavan, reprezentant al unei firme de asigurare.

Foto: ifz.ro

     
Tag-uri: asigurare, RCA, soferi, varsta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii