A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675108.7267.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ASF plateste 12 salarii angajatilor care depun pana pe 19 august cerere de plecare voluntara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-08-2014, ora 15:01

ASF plateste 12 salarii angajatilor care depun pana pe 19 august cerere de plecare voluntara

Articol de Cristian Amariei

Angajatii Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) care vor depune pana la 19 august cereri de incetare a contractului individual de munca vor primi, in doua transe, compensatii echivalente cu 12 salarii brute lunare, potrivit unui document al institutiei obtinut de MEDIAFAX.

"Planul Voluntar isi propune sa ofere salariatilor angajati in cadrul autoritatii pe baza de contracte individuale de munca (CIM) posibilitatea de a-si exprima liber optiunea in vederea incetarii CIM prin acordul partilor. (...) Incetarea CIM in cadrul Planului Voluntar va avea loc efectiv incepand cu ultima zi lucratoare a lunii august 2014, conform unui calendar stabilit de autoritate, dar nu mai tarziu de 30 septembrie 2014", se arata intr-o informare ASF adresata salariatilor institutiei.

Prevederile planului de incetare voluntara a raporturilor de munca sunt mentionate si in Contractul colectiv de munca al salariatilor ASF pentru perioada 2014 - 2015.

Consiliul ASF a hotarat aplicarea acestui plan in data de 30 iulie. Decizia a avut la baza concluziile "Raportului privind analiza structurii organizationale a Autoritatii ASF", intocmit de PricewaterhouseCoopers Audit, precum si analizele interne ale institutiei.

Salariatii ASF ale caror contracte individuale de munca urmeaza sa inceteze pana la 31 decembrie 2014 nu vor putea depune cereri de incetare a CIM si, implicit, nu vor beneficia de compensatii.

Integral pe mediafax.ro

Foto: cotidianul.ro

     
Tag-uri: ASF, salarii, angajati
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii