A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832297.9282.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ASASINAT LA COMANDA, tocmit de un fost PREFECT
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-05-2014, ora 12:37

ASASINAT LA COMANDA, tocmit de un fost PREFECT

Articol de Cristian Amariei

Dezvaluiri demne de filmele cu mafioti in dosarul fostului prefect al Galatiului. Emanoil Bocaneanu ar fi vrut sa plateasca un asasin pentru a-l ucide pe principalul martor din dosarul in care e anchetat pentru fapte de coruptie. Cel putin asta sustin anchetatorii, care l-au chemat la Politie. Demnitarul este judecat pentru mai multe infractiuni de coruptie, de la luare de mita la santaj si trafic de influenta.

Emanoil Bocaneanu a fost arestat iar pentru ca a incalcat conditiile controlului judiciar impus de instanta in 10 februarie si a parasit localitatea de domiciuliu. Motivul pare insa desprins din filme. Se pare ca fostul prefect de Galati cauta la Braila un asasin pentru a se razbuna pe cel care l-a denuntat.

A apelat la ajutorul unui barbat cu care s-a imprietenit in arest dar care, in final, s-a speriat, si a povestit totul oamenilor legii. Asa se face ca Bocaneanu s-a intalnit cu un presupus criminal, care era, de fapt, un investigator sub acoperire.

Astfel el a fost prins in flagrant de catre politisti, iar ieri dupa-amiaza s-a predat la arestul Politiei Galati.

Emanoil Bocaneanu a beneficiat de sprijinul PSD pentru a fi numit prefect de Galati in luna mai 2012, functie pe care a detinut-o pana in noiembrie 2013. Atunci a fost arestat preventiv pentru ca ar fi favorizat mai multe persoane pentru castigarea unor functii de conducere in cadrul ISU Galati. Mai mult, demnitarul l-a determinat pe seful comisiei de concurs de la Directia Judeteana pentru Evidenta Personelor, care se ocupa de angajari, sa-i dea inainte de concurs subiectele, pentru a le trimite unei prietene de-a sotiei sale.

Totodata, el a interevnit la Politia Rutiera pentru a nu i se confisca permisul consilerului sau. In schimbul interventiilor primea alimente, bauturi si diverse servicii. Pe data de 15 noiembrie, Bocaneanu a fost arestat pentru 29 de zile, dupa ce au avut loc perchezitii la Prefectura Galati.

La finalul lui decembrie a fost eliberat si cercetat in stare de libertate. Conform declaratiei de avere din luna iunie 2013, Emanoil Bocaneanu detine o treime dintr-o casa de 400 metri patrati din Galati, cumparata in 2008. Are un autoturism Ford Focus, fabricat in anul 2006 si achizitionat printr-un contract de lesing.

Tot potrivit declaratiei de avere, Bocaneanu a acordat unei persoane fizice doua imprumuturi, in valoare de 50.000 de euro si a incasat venituri de 53 de mii de lei.

Sursa: realitatea.net

Foto: antena3.ro

     
Tag-uri: asasinat, prefect, Galati
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii