A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719646474.9.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ARPIM: Pacientii ar putea avea acces la medicamente noi dupa 1 iulie, MS pregateste metodologia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-03-2013, ora 18:14

ARPIM: Pacientii ar putea avea acces la medicamente noi dupa 1 iulie, MS pregateste metodologia

Articol de Cristian Amariei

Ministerul Sanatatii va finaliza pana la sfarsitul lunii martie metodologia privind introducerea pe lista de compensate a unor medicamente noi, astfel incat de la 1 iulie pacientii sa aiba acces la terapii de ultima generatie disponibile in Europa de mai bine de sase, potrivit reprezentantilor ARPIM.

Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) si Ministerul Sanatatii au semnat un protocol care are ca principal obiectiv garantarea accesului pacientilor la tratamente in anul 2013. Pe baza acestui Protocol, Ministerul Sanatatii va propune Guvernului incheierea unui memorandum in cursul lunii aprilie, care sa reprezinte un angajament al ambelor parti pe termen mediu si lung.

"ARPIM considera ca acest parteneriat reprezinta un pas semnificativ catre un mediu de afaceri predictibil si sustenabil economic, in care pacientilor romani sa li se garanteze accesul mai bun la toate tratamentele existente care sa le permita o viata mai sanatoasa si mai lunga. Acest protocol reprezinta un angajament pe termen scurt al ambelor parti de a asigura sistemului de sanatate un mediu economic si financiar stabil. Memorandumul urmeaza sa acopere aceleasi aspecte pe termen mediu si lung" a declarat presedintele ARPIM, Makis Papataxiarchis.

Integral pe mediafax.ro

Foto: libertatea.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii