A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675361.5088.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

APPLE testeaza un NOU iPHONE si urmatoarea versiune a sistemului de operare iOS
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-01-2013, ora 14:02

APPLE testeaza un NOU iPHONE si urmatoarea versiune a sistemului de operare iOS

Articol de Cristian Amariei

Apple ar fi inceput testele pentru un nou model de iPhone si pentru urmatoarea versiune a sistemului sau de operare, potrivit The Next Web, citat de Daily Mail.

Denumit iPhone 5S sau 6, noul device a fost deja testat intr-o locatie secreta din California a companiei Apple. Dezvoltatorii de aplicatii au gasit in bazele de date privind utilizarea aplicatiilor referiri la un cod de identificare pentru noul iPhone, care ruleaza sistem de operare iOS 7, potrivit portalului citat.

Informatiile inregistrate privind noile coduri de identificare provin de la o adresa de Internet din campusul Apple din Cupertino, California, sugerand ca inginerii companiei testeaza compatibilitatea noului iPhone cu aplicatiile cu un numar mare de utilizatori.

"Chiar daca datele de identificare ale sistemului de operare si dispozitivului pot fi falsificate, adresa IP care conduce la campusul din Cupertino al Apple ne face sa credem ca nu este un astfel de caz", scrie The Next Web, citat de MEDIAFAX.

De asemenea, se crede ca Apple pregateste o noua generatie de iPad mini, cu un ecran cu o rezolutie mai mare, si ca noul iPhone ar putea fi lansat la mijlocul acestui an.

Cea mai noua versiune de iPhone, iPhone 5, a fost lansata in San Francisco in septembrie anul trecut. iPhone 5 are are sistem de operare iOS 6, procesor A6, 1 GB memorie RAM si un ecran de 4 inci (10,16 cm), cu o rezolutie de 1136x640 pixeli, fiind primul iPhone cu display mai mare de 3,5 inci, de asemenea este ceva mai inalt, mai usor si mai subtire decat versiunile precedente.

Sursa: gandul.info

Foto: lafm.com.co

     
Tag-uri: Apple, iPhone, versiune
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii