A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816597.6198.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

APIA vrea incheierea programului Rabla in 2015 si noi masuri de sprijin pentru masinile noi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-12-2013, ora 14:40

APIA vrea incheierea programului Rabla in 2015 si noi masuri de sprijin pentru masinile noi

Articol de Madalina Irimia

Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) sustine ca utilitatea programului Rabla este din ce in ce mai limitata si propune sistarea acestuia in 2015, apreciind insa ca ulterior ar fi necesare alte masuri de sustinere a vanzarilor de masini noi si a tehnologiilor performante.

"Programul Rabla dureaza de ceva vreme, au fost discutii si in anii precedenti cu privire la cuantum, la numar, la durata. In prezent asociatia are un punct de vedere comun, de sustinere a acestui program si pentru anul viitor, in 2014. Dar in ipoteza in care acest program se va derula si Guvernul va decide acest lucru, am dori sa fie ultimul an in care acest program sa se mai desfasoare. (...) Suntem de acord cu mentinerea valorii, respectiv de 1.500 de euro pe tichet, si ca volum un numar similar de tichete cu cel din 2013", a declarat miercuri, la o intalnire cu presa, presedintele Consiliului Director al asociatiei, Ernest-Virgil Popovici.

Integral pe gandul.info

foto: gazetabt.ro

     
Tag-uri: APIA, Rabla, 2015
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii