A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664345.2033.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ANSVSA in alerta! Controale de amploare in abatoare, supermarketuri, restaurante si piete
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-05-2016, ora 10:30

ANSVSA in alerta! Controale de amploare in abatoare, supermarketuri, restaurante si piete

Articol de Madalina Irimia
Controale in abatoare, supermarketuri, restaurante si piete! incepand de azi, inspectorii Autoritatii Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor vor lua peste o mie de probe pentru a verifica daca alimentele sunt contaminate cu E.coli. Din cauza acestei bacterii, 21 de bebelusi au fost internati de la inceputul anului la Spitalul Marie Curie. Acum, alti doi copii diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic se lupta sa traiasca. Unul in Capitala, altul, in Iasi. Starea celor doi micuti este grava, spun doctorii.

Inspectorii Directiei de Sanatate din Arges vor lua probe din alimentele consumate de copil pentru a afla sursa imbolnavirii. Ancheta se face si la Bacau, de unde a fost transferat un copil de un an la Iasi. Anumite tulpini de e.coli pot fi extrem de periculoase.

La inceputul anului au fost gasite tulpini de e.coli in branza produsa de Lactate Bradet, dar si la o parte din angajatii fabricii. Produsele fabricii au dus la imbolnavirea unora dintre copiii diagnosticati cu sindrom hemolitic in luna februarie.

Autoritatile si medicii fac apel la respectarea regulilor de igiena si de preparare a hranei. Alimentele trebuie cumparate din surse autorizate, fructele si legumele trebuie spalate, iar laptele si carnea fierte bine.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: alerta, controale, ansvsa
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii