A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661953.2159.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ANRE cere eliminarea consumului estimat din facturile la utilitati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-10-2015, ora 10:53

ANRE cere eliminarea consumului estimat din facturile la utilitati

Articol de Madalina Irimia
Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) cere eliminarea consumului estimat din facturile la energie electrica si gaze naturale, mijloc prin care companiile de utilitati incaseaza in avans sume de la consumatori.

Sumele de plata afisate in facturi ii induc in eroare pe consumatori pentru ca distribuitorii de gaze si electricitate fac estimari de consum pentru doua luni in avans. Clientii pot plati mai mult, ceea ce inseamna ca imprumuta pe gratis cu sume importante de bani compania de utilitati.

ANRE a transmis o notificare companiei de distributiei de energiei electrice CEZ si a cerut acesteia sa renunte la practicile de folosire a acestor facturi cu plata in avans, facturi care monitorizeaza atat consumul curent, cat si consumul estimat e energie electrici pe doua luni in avans, potrivit Digi24.

Compania CEZ risca sa fie amendata cu sume cuprinse intre 8.000 si 250.000 de lei daca nu renunta la acest sistem de facturare. Cei 1,4 milioane de clienti ai distribuitorului, din zona Olteniei, ar putea fi dusi in eroare de acest sistem de facturare si ar putea sa plateasca sume mult mai mari.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: anre, consum, energie, gaz
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii