A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673071.8118.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ANOFM isi face portal electronic de joburi. Ce va cuprinde si cum va functiona
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-02-2013, ora 14:05

ANOFM isi face portal electronic de joburi. Ce va cuprinde si cum va functiona

Articol de Cristian Amariei

Portalul lansat de ANOFM se numeste Serviciul Electronic de Medierea Muncii (SEMM) si urmareste sa asiste persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, precum si angajatorii in identificarea personalului corespunzator, in conditii de securitate si confidentialitate.

Daca persoana este deja inregistrata in evidentele ANOFM, are un cont deja creat in cadrul portalului, iar activarea acestuia se poate face online sau la unitatile teritoriale ANOFM. In caz contrar, daca persoana nu este inregistrata in evidentele ANOFM, se poate inregistra folosind formularul de inregistrare al portalului.

Persoanele interesate in gasirea unui loc de munca pot cauta ofertele de locuri de munca, dupa anumite criterii si isi pot publica CV-ul si scrisoarea de intentie.

Totdata, portalul asigura afisarea listei de candidaturi (CV-uri) pentru un utilizator persoana in cautarea unui loc de munca autentificat.

Pentruangajatori, portalul ofera urmatoarele facilitati: daca angajatorul a depus anterior o oferta de locuri de munca vacante la structurile teritoriale ale ANOFM, contul lui in cadrul portalului a fost deja creat, iar activarea se poate face online sau la unitatile teritoriale ANOFM.

In cazul in care angajatorul nu a mai depus pana acum o oferta de locuri de munca vacante, el trebuie sa depuna o oferta la unitatile teritoriale ANOFM pentru a i se genera automat cont de acces. Angajatorii pot cauta, in baza de date, persoane aflate in cautarea unui loc de munca si pot vizualiza detalii despre persoana in cautarea unui loc de munca.

Portalul www.semm.ro va pune la dispozitia utilizatorilor sai si alte sectiuni precum: Stiri si legislatie specifica, Descarcare formulare, Ajutor, Intrebari frecvente, Chestionar, Versiuni de browser, Informatii legale sau Implementarea serviciilor.

Locurile de muncadisponibile in acest portal se regasesc in oferta de locuri de munca a portalului Eures Europa.

"Functionalitatea importanta adusa de portalul Serviciul Electronic de Medierea Muncii pentru beneficiarii serviciilor oferite de catre ANOFM, prin structurile noastre teritoriale, este aceea ca realizeaza automat corespondenta intre ofertele de locuri de munca depuse de angajatori si cererea de munca constituita pe baza cv-urile persoanelor in cautare de locuri de munca vacante; portalul notifica automat persoana in cautarea unui loc de munca de aparitia unei oferte corespunzatoare cv-ului acestuia", scrie ANOFM.

Sursa: capital.ro

Foto: jobspage.com

     
Tag-uri: job, portal, ANOFM
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii