A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819075.6011.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ANM: Informare de ploi, intensificari ale vantului si precipitatii mixte, incepand de marti dimineata, in intreaga tara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-10-2016, ora 10:55

ANM: Informare de ploi, intensificari ale vantului si precipitatii mixte, incepand de marti dimineata, in intreaga tara

Articol de Madalina Irimia
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare de ploi, intensificari ale vantului si precipitatii mixte, valabila incepand din dimineata zilei de marti pana joi, la nivelul intregii tari.

Potrivit meteorologilor, in intervalul 11 octombrie, ora 2:00 — 13 octombrie, ora 10:00, aria ploilor se va extinde treptat si va cuprinde majoritatea regiunilor. Ploile vor fi mai insemnate cantitativ la inceput in jumatatea sudica a teritoriului, iar incepand din a doua parte a zilei de marti, 11 octombrie, mai ales in est, sud-est si la munte.

Cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si local 40 — 50 l/mp, cu precadere in Moldova, nordul Munteniei si al Dobrogei, precum si in zonele montane.

Pe parcursul zilei de marti, la munte precipitatiile vor fi mixte, apoi vor predomina ninsorile, in special la altitudini mai mari si mai ales in nordul Carpatilor Orientali se va depune strat nou de zapada. Vantul va avea intensificari temporare, cu viteze de pana la 55 — 65 km/h, indeosebi in est si la munte, iar pe crestele montane inalte va depasi 70 — 80 km/h, viscolind ninsoarea.

ANM precizeaza ca, in dimineata zilei de marti, 11 octombrie, va actualiza informarea emisa luni, privind evolutia si intensitatea precipitatiilor, cu deosebire din zona Moldovei si a Carpatilor Orientali si Meridionali.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: meteo, ploi, vant, temperaturi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii