ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-04-2015, ora 11:03

ANAF, atac dur la Monica Macovei: „Catarata pe valul populismului, manipuleaza fara nicio retinere opinia publica”

Articol de Madalina Irimia
Dupa ce a indemnat romanii sa picheteze sediile ANAF, europarlamentarul Monica Macovei a reafirmat recent ca "In loc sa se duca dupa marii datornici" Fiscul se duce "peste cei mici, 5 lei, 10 lei, 100 lei, 1.000 lei".

Biroul de Presa al ANAF a emis astazi un punct de vedere privind declaratiile Monicai Macovei. ”Este a doua oara cand, in deplina cunostinta de cauza, europarlamentarul Monica Macovei lanseaza acuzatii false la adresa ANAF", se arata in comunicatul Fiscului.

"Europaramentarul Monica Macovei stie ca 90% din dosarele instrumentate de Directia Antifrauda sunt dosare de peste 1 milion de euro si ca in primul an de activitate a inaintat organelor de ancheta peste 700 de sesizari penale, cu o valoare estimata a prejudiciilor de peste 800 milioane de euro", scrie ANAF.

"Catarata pe valul populismului, manipuleaza insa fara nicio retinere opinia publica, afirmand ca Fiscul se ocupa de buticuri", se arata in comunicatul institutiei.

"De doi ani, de cand ma aflu la conducerea ANAF, aceasta institutie a trecut prin transformari structurale profunde, ale caror rezultate au inceput deja sa se vada. in tot acest timp, am reusit sa mentin activitatea ANAF in afara oricaror batalii politice, insa nu pot sa tac atunci cand munca mea si a colegilor mei este dusa in derizoriu de interese politicianiste meschine", spune Gelu Diaconu, citat in comunicatul ANAF.

Sursa: capital.ro
     
Tag-uri: monica macovei, atac, anaf
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii