A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662408.5606.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ANAF ameninta proprietarii de apartamente cu verificari si sanctiuni dure
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-11-2016, ora 10:12

ANAF ameninta proprietarii de apartamente cu verificari si sanctiuni dure

Articol de Madalina Irimia
ANAF doreste sa reduca evaziunea fiscala din chirii si ameninta cu masuri dure impotriva proprietarilor de apartamente care inchiriaza imobilul si nu declara veniturile. Pe fondul faptului ca proprietarii intocmesc un contract standard cu chiriasul care ramane neinregistrat la Fisc, ANAF anunta ca va face controale pentru a depista persoanele care fenteaza legea si nu isi declara venitul suplimentar.

”Vrem sa pornim sa discutam cu administratorii de bloc in blocurile mai mari, unde stim ca exista zone sensibile. Primul pas este sa informam si sa stie la ce sa se astepte. Pasul doi e sa mergem in control si sa sanctionam”, a declarat presedintele ANAF, Dragos Doros, in cadrul unei emisiuni tv. Pe de alta parte, presedintii de asociatii de locatari, dar si administratorii de bloc se arata neincrezatori privind metodele prin care proprietarii ar putea fi depistati.

Sursa: businessmagazin.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii