A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719811865.2994.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 - PROTESTE pentru prelungirea votului in diaspora. Aproximativ 1.500 de oameni manifesteaza la Guvern: "Ponta, nici nu stii cat de mic incepi sa fii"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
16-11-2014, ora 21:33

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 - PROTESTE pentru prelungirea votului in diaspora. Aproximativ 1.500 de oameni manifesteaza la Guvern: "Ponta, nici nu stii cat de mic incepi sa fii"

Articol de Madalina Irimia
Peste 1.000 de manifestanti, care cer prelungirea scrutinului pentru romanii din diaspora, se indreapta spre sediul Guvernului, scandand "Cozile de la Paris sunt la fel ca-n comunism", "Dati ordonanta, sa voteze Franta" si "Democratia e votul, nu hotia". Aproximativ 1.500 de persoane manifesteaza la Guvern, pentru prelungirea scrutinului pentru romanii din diaspora, dupa ce au vazut rezultatele exit poll-urilor mai multi manifestanti incepand sa scandeze "Ponta, nici nu stii cat de mic incepi sa fii".

Manifestantii se afla in fata Guvernului, unde sunt incadrati de jandarmi.

Dupa ora 21.00, acestia au cautat rezultatele exit poll-urilor, iar la aflarea acestora, unii au inceput sa scandeze "Ponta, nici nu stii cat de mic incepi sa fii".

Doua exit poll-uri il prezinta pe Victor Ponta drept castigatorul alegerilor, cu o pondere de 50,72, respectiv 50,9 la suta din voturi, alte doua pe Klaus Iohannis, cu 51,5, respectiv 50,9 la suta din voturi, iar un al patrulea exit poll atribuie cate 50 la suta din voturi fiecarui candidat.
Manifestantii se deplaseaza pe trotuar si pe prima banda a bulevardului Lascar Catargiu, spre Piata Victoriei.

Peste 1.000 de manifestanti, care cer prelungirea scrutinului pentru romanii din diaspora, se indreapta spre sediul Guvernului, unii dintre ei spunand ca vor sa ajunga apoi la sediul PSD, la ora 21.00, cand se asteapta ca premieul Victor Ponta sa fie acolo.

Sursa: mediafax.ro
     
Tag-uri: proteste, guvern, vot, diaspora
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Nel,  17.11.2014 10:02

Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii