A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665058.1202.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

AFP: Mobilizare fara precedent a furiei strazii in Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-11-2015, ora 13:05

AFP: Mobilizare fara precedent a furiei strazii in Romania

Articol de Madalina Irimia
Aproximativ 15.000 de persoane au manifestat vineri la Bucuresti si in marile orase ale Romaniei pentru a-si exprima furia fata de o clasa politica "corupta", la o saptamana dupa un incendiu intr-un club de noapte ce a facut 32 de morti, noteaza France Presse.

"Prea multa coruptie, prea putina justitie" sau "Coruptia ucide", au scandat manifestantii, in a patra zi a unei mobilizari fara precedent si dupa ce miercuri a cazut guvernul social-democratului Victor Ponta.

Mai multe sute de persoane au participat de asemenea la un "mars al tacerii" in memoria victimelor incendiului ucigator produs vinerea trecuta.
Intr-o atmosfera de reculegere, au fost depuse lumanari in fata cladirii unde se afla clubul Colectiv, in centrul Capitalei.

Criticata pentru tacerea sa dupa aceasta tragedie ce a traumatizat Romania, Patriarhia Ortodoxa a anuntat ca clopotele tuturor bisericilor din Bucuresti vor bate la 22.30 pentru persoanele moarte in incendiu.

Potrivit martorilor si procurorilor, o lunga serie de nereguli a fost la originea acestei drame.

Patronii acestui club de noapte, acuzati ca nu au cerut autorizatiile necesare pentru a organiza concerte si spectacole pirotehnice, au fost plasati in arest preventiv pentru "omucidere involuntara", noteaza AFP.

Trei responsabili ai unei societati private care a furnizat focurile de artificii ce au provocat incendiul, precum si primarul Sectorului 4 unde se afla clubul au fost la randul lor plasati in arest vineri.

In timp ce valul de proteste continua, presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit vineri la palatul prezidential cu reprezentanti ai manifestantilor, invitati sa spuna ce asteapta de la viitorul guvern, aminteste France Presse, citat de ziare.com
     
Tag-uri: proteste, romania, afp
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii