A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618827.5199.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ADIO MANUALE DIGITALE! Ministerul Educatiei este obligat sa amane licitatia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-05-2014, ora 11:44

ADIO MANUALE DIGITALE! Ministerul Educatiei este obligat sa amane licitatia

Articol de Madalina Irimia

Mult-visatele manuale digitale nu vor mai ajunge in septembrie pe bancile elevilor! Ministerul Educatiei este obligat sa amane licitatia pentru cartile electronice, din cauza unor greseli in procedura de achizitie, scrie realitatea.net.

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a descoperit ca ministerul nu a respectat legea in momentul in care a stabilit o serie de reguli de departajare a ofertantilor. CNSC a cerut eliminarea sau modificarea a nu mai putin de sapte prevederi si amanarea cu aproape doua luni a licitatiei.

Astfel, cel mai devreme in luna octombrie ar putea fi incheiate procedurile de achizitie. Ministrul Educatiei nu a prezentat deocamdata un punct de vedere oficial. In schimb, reprezentantii editurilor sustin ca sansele ca elevii sa primeasca anul acesta manuale digitale sunt aproape nule. Este al doilea an cand ministrul Remus Pricopie promite ca manualele vor ajunge in luna septembrie pe bancile copiilor.

Foto: ziuaveche.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii