A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631641.3416.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ACTOR de la Hollywood, incatusat si ARESTAT in timpul unui SPECTACOL de musical
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
30-06-2014, ora 18:05

ACTOR de la Hollywood, incatusat si ARESTAT in timpul unui SPECTACOL de musical

Articol de Madalina Irimia

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat, joi, in incinta teatrului Studio 54, de pe Broadway, in timpul reprezentatiei spectacolului "Cabaret", si pus sub acuzare pentru tulburarea linistii, a declarat detectivul Brian Sessa, din partea politiei din New York, informeaza variety.com.

Dupa ce a fost retinut de politie, Shia LaBeouf a fost incriminat pentru doua capete de acuzare: tulburarea linistii si violarea proprietatii.

Potrivit declaratiilor politiei, actorul a fumat in incinta teatrului Studio 54 si a avut un comportament "zgomotos si turbulent" in timpul primului act al musicalului "Cabaret", nominalizat la premiul Tony, cu Michelle Williams si Alan Cumming in rolurile principale. Agentii de politie l-au incatusat pe actor si l-au escortat in afara teatrului.

"A avut mai degraba un comportament dificil si combativ, din punct de vedere verbal (...) si la un moment dat, paznicii l-au rugat sa plece, iar el a refuzat. Atunci au chemat politia si el a fost retinut si arestat", a precizat George Tsourovakas, purtatorul de cuvant al Departamentului de politie din New York, citat de Reuters.

Shia LaBeouf, care a jucat recent in cele doua parti din "Nymphomaniac", de Lars von Trier, a tinut prima pagina a ziarelor in februarie pentru "actul artistic" bizar de la Festivalul de Film de la Berlin, cand a aparut cu o punga de hartie pe cap, pe care scria "Nu mai sunt faimos/ I'm Not Famous Anymore".

Sursa: mediafax.ro

Foto: filmetari.com, infocs.ro

     
Tag-uri: Shia LaBeouf, arest, actor
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii