ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
06-03-2012, ora 20:15

ACESTE picioare valoreaza 1 miliard de dolari. Cele mai DOTATE cantarete

Articol de Madalina Irimia

Multe milioane! Atat valoreaza la societatile de asigurari cele mai importante “dotari” ale unor artiste.

Rihanna si-a asigurat picioarele pentru 1 milion de dolari. “Am un antronor cu care imi lucrez bratele. Nu vreau sa am brate musculoase, ca de barbat. Imi lucrez si posteriorul, pe care il ador. Dar cel mai mult ma concentrez pe picioare. Sunt obsedata”, a marturisit Rihanna pentru revista People.

La randul sau, Keith Richards si-a asigurat mainile pentru 1,6 milioane de dolari. Madonna si-a asigurat sanii pentru 2 milioane de dolari, iar Tina Turner si-a asigurat picioarele pentru 3,2 milioane de dolari:

Da, am avut mereu picioare lungi. Cand eram mica, ma intrebam: ‘Oare de ce arat ca un ponei?’ Nu stiam sa-mi aleg hainele potrivite, dar cand am crescut am inceput sa imi dau seama cu ce imi sta bine si cu ce nu. Asa am inceput sa port fuste scurte. Plus ca nu poti dansa in fuste lungi”, a spus Tina Turner la Oprah Show.

Corzile vocale ale lu Bruce Springsteen valoreaza 6 milioane de dolari, posteriorul lui Kylie Minogue, 5 milioane de dolari, iar Mariah Carey si-ar fi asigurat picioarele pentru nu mai putin de 1 MILIARD de dolari.

Si, in final, nu avem tocmai o surpriza: posteriorul lui Jennifer Lopez valoreaza 300 de milioane de dolari.(profm.ro)

Foto: eurweb.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii