ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-02-2014, ora 10:05

ACCIDENT in Ungaria: Un autocar inmatriculat in Romania a cazut intr-un canal adanc de 10 metri. Dintre cei 22 de raniti, trei au cetatenie romana

Articol de Cristian Amariei

Cel putin 22 de pasageri, dintre care trei romani au fost raniti la bordul unui autocar inmatriculat in Romania, care a iesit de pe autostrada M6 in apropiere de Mohacs, in sudul Ungariei, vineri seara, a anuntat un purtator de cuvant al autoritatii pentru gestionarea dezastrelor. Autocarul in care se aflau 26 de pasageri este inmatriculat in judetul Harghita si plecase vineri de la Baile Homorod spre localitatea Pecs, inspectorii ISCTR urmand sa faca un control la sediul firmei operatoare, informeaza Ministerul Transporturilor.

Autocarul implicat in accidentul din Ungaria, in care se aflau 26 de pasageri, este inmatriculat in judetul Harghita si plecase vineri de la Baile Homorod spre localitatea Pecs, inspectorii ISCTR urmand sa faca un control la sediul firmei operatoare, informeaza Ministerul Transporturilor.

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a cerut unei echipe de experti de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier (ISCTR) Arad si Timisoara sa mearga de urgenta la locul unde s-a produs accidentul in care a fost implicat un autocar inmatriculat in judetul Harghita, se arata intr-un comunicat de presa al MT.

Potrivit datelor centralizate de Autoritatea Rutiera Romana (ARR), in autocar se aflau inregistrati 26 de pasageri, care plecasera vineri de la Baile Homorod spre localitatea Pecs, din Ungaria.

Integral pe mediafax.ro

Foto: evz.ro

     
Tag-uri: accident, autocar, Ungaria
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii