A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756553.7828.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ACCIDENT GRAV:O camioneta cu 20 de oameni s-a rasturnat intr-o rapa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-08-2013, ora 09:19

ACCIDENT GRAV:O camioneta cu 20 de oameni s-a rasturnat intr-o rapa

Articol de Madalina Irimia

Mai multe persoane au fost ranite, miercuri dimineata, dupa ce o camioneta in care se aflau peste 20 de muncitori s-a rasturnat intr-o rapa, intr-o zona greu accesibila din judetul Gorj, la fata locului fiind trimise noua ambulante si echipaje de descarcerare.

Accidentul s-a produs in jurul orei 6.00, in satul Cerna, comuna Pades, intr-o zona de munte, greu accesibila, unde cei peste 20 de oameni care se aflau in camioneta erau dusi la cules de afine. Camioneta s-a rasturnat inr-o rapa adanca de aproximativ 40 de metri, iar cel putin 12 persoane au fost ranite.

In conditiile in care zona este foarte greu accesibila, serviciile de interventie au ajuns cu dificultate in zona, la fata locului fiind trimise sase ambulante din judetul Gorj, una din Caras Severin si doua din judetul Mehedinti.

Potrivit managerului Serviciului de Ambulanta Mehedinti, Ion Mihart, ultimele evaluari ale medicilor arata ca 12 persoane au fost ranite, pana la ora transmiterii acestei stiri doua dintre ele fiind preluate de ambulante si duse la Baia de Arama. Una dintre victime a fost internata la spitalul din localitate, iar cealalta, aflata in coma, urmeaza sa fie preluata de un elicopter SMURD de pe stadionul din localitate, pentru a fi dusa la un spital din Capitala. Victima are o fractura la coloana cervicala.

Alte persoane ranite sunt preluate de ambulante si duse la Spitalul Judetean din Targu Jiu, pe masura ce pompierii si salvamontistii reusesc sa scoata din rapa victimele. La locul accidentului a fost solicitat si un elicopter MAI, pentru a ajuta la interventia de recuperare a ranitilor.

Sursa: mediafax.ro

Foto: a1.ro

     
Tag-uri: accident, camioneta, Gorj
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii