A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618963.7006.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A vrut sa-si tatueze chipul fiicei pe brat, iar rezultatul l-a facut sa planga. Ce a iesit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-05-2014, ora 17:35

A vrut sa-si tatueze chipul fiicei pe brat, iar rezultatul l-a facut sa planga. Ce a iesit

Articol de Madalina Irimia

Un barbat a crezut ca nu vede bine atunci cand s-a uitat la tatuajul facut pe brat, de un profesionist, scrie stirileprotv.ro.

"M-am dus la el pentru ca a fost recomandat. I-am dus o poza de-a ficei mele si i-am spus ca vreau sa o deseneze mai artistic, nu cum sta la masa", spune barbatul din Marea Britanie.

Barbatul de la salonul de tatuaje i-a propus sa o deseneze pe fetita stand cu mainile sub barbie, iar el a fost de acord.

A platit pentru tatuaj 80 de lire sterline, dar cand a ajuns acasa si si-a dat jos bandajul a crezut ca are vedenii. "Pur si simplu mi-au dat lacrimile. Fiica mea e frumoasa, cum a putut s-o deseneze astfel", a mai spus barbatul.

El nu a facut publica identitatea celui care a facut tatuajul intrucat acesta s-a oferit sa-i plateasca un tatuaj care sa corecteze dezastrul. "Asigurati-va ca apelati la cine trebuie atunci cand vreti sa va tatuati", a mai spus britanicul.

     
Tag-uri: tatuaj, brat, esec
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii