ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-06-2014, ora 17:03

A vrut sa-si schimbe LOOK-ul, dar s-a DESFIGURAT. Patania socanta a unei femei

Articol de Madalina Irimia

O tanara care nu isi dorea altceva decat sa-si schimbe look-ul a orbit temporar si a avut nevoie de spitalizare timp de trei zile.

Cauza a fost o reactie severa data de o vopsea de par cumparata de un supermarket, scrie kanald.ro.

Carmen Rowe a avut fata umflata atat de tare incat nu mai putea sa vada. Acest lucru s-a intamplat cu toate ca, inainte de a folosi vopseaua de par, femeia a facut un test pe piele fara a avea nicio problema.

Mai mult decat atat ea se vopsea inca de la varsta de 13 ani. Dupa ce timp de trei zile a urmat un tratament cu steroizi si antibiotice, problemele au reaparut.

A recunoscut ca timp de o luna de zile s-a confruntat inca de patru ori cu simptome similare. In cele din urma ea a fost dignosticata cu o reactie alergica la vopsea.

"Cand m-am trezit dimineata aveam capul atat de umflat incat nu puteam vedea. Eram oarba. M-am uitat in oglinda si am vazut ca jumatate din fata era umflata, parca fusese umflata cu pompa. M-am dus direct la spital si cand am ajuns acolo pana si urechile imi erau umflate. Cel mai dezgustator este faptul ca a inceput sa-mi curga puroi. Am fost nevoita sa-mi tin capul infasurat intr-un prosop, a fost oribil si miroseam ca un caine plouat", a povestit Carmen.

Foto: allvoices.com, whatsonjinan.com

     
Tag-uri: femeie, vopsea, chip
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii