A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561939.703.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A vrut sa-si intalneasca sufletul pereche, dar si-a descoperit calaul pe internet
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-06-2014, ora 12:07

A vrut sa-si intalneasca sufletul pereche, dar si-a descoperit calaul pe internet

Articol de Madalina Irimia

O americanca de 23 de ani, batuta si violata de un barbat de 37 de ani pe care l-a cunoscut pe un site de matrinoniale, sustine a fost intimidata la proces de avocatii acuzarii, care s-au folosit de cautarile ei pe Google pentru a o incrimina.

Potrivit The Oregonian, citat de Daily Mail, Jennifer Bennett a fost violata, in februarie 2011, de anestezistul Thomas Bray, chiar in apartamentul acestuia, dupa ce si-au dat intalnire pe site-ul de matrimoniale match.com.

Jennifer Bennett si Thomas Bray s-ar fi intalnit intr-un local din Bend, Oregon, dupa care au mers in apartamentul barbatului, aflat in apropiere, ca sa bea un pahar de vin. Dupa ce au intrat in casa, tanara a fost batuta, violata si sugrumata pana a ramas inconstienta. Aceasta a declarat ca ulterior a fost violata cu bestialitate timp de mai multe ore.

Dupa ce a sesizat autoritatile in legatura cu abuzul la care a fost supusa, Jennifer Bennett a fost haituita de jurnalisti, care au publicat date din dosarul politistilor, printre care si masura pe care aceasta o poarta la sutien. Astfel, ea a fost nevoita sa se mute in Seattle.

Integral pe gandul.info

Foto: koolnews.wordpress.com

     
Tag-uri: femeie, internet, proces, viol
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii