A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629988.6518.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A vrut sa se bronzeze a solar, insa un accident stupid i-a adus moartea. Ce s-a intamplat cu un tanar de 17 ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-06-2014, ora 16:07

A vrut sa se bronzeze a solar, insa un accident stupid i-a adus moartea. Ce s-a intamplat cu un tanar de 17 ani

Articol de Madalina Irimia

Un tanar de 17 ani a murit dupa ce a cazut pe un solar pe care il avea acasa si si-a taiat vena jugulara in unul din tuburile de sticla din componenta acestuia, scrie stirileprotv.ro.

Grant Adams, din Marea Britanie, a carui iubita este insarcinata in luna a 7-a, a cazut victima unui accident stupid. Tanarul intentiona sa se bronzeze la solar, numai ca in momentul in care s-a indreptat spre el, s-a impiedicat de cablul electric al acestuia. In cadere, adolescentul a spart solarul, iar unui din tuburile din sticla din interior i-a sectionat vena jugulara, relateaza The Mirror.

Mama lui a auzit zgomotele provocate de accidentul infiorator si a alergat intr-un suflet spre camera lui Grant, gasindu-l pe acesta intr-o balta de sange. Era inca in viata si o ambulanta l-a dus de urgenta la cel mai apropiat spital. Medicii l-au preluat si le-au spus celor apropiati ca are sanse mici de supravietuire. Grant a murit dupa cateva ore.

Iubita lui Grant, Shauna Gardner, 16 ani, este insarcinata in luna a 7-a cu fetita acestuia. Tanara este distrusa si spune ca, in ciuda varstei lor fragede, abia asteptau sa devina parinti.

     
Tag-uri: adolescent, solar, deces
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii