ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-07-2014, ora 10:03

A uimit lumea medicala. Si-a readus fiica la viata printr-un gest pe care il faceau impreuna

Articol de Madalina Irimia

Povestea micutei Charlotte Neve a uimit lumea medicala. Fetita de numai 7 ani a suferit o hemoragie cerebrala, si desi doctorii nu i-au dat nicio sansa de supravietuire, ea a revenit la viata cu ajutorul unui gest al mamei sale.

Charlotte era in coma de o saptamana, iar medicii nu ii mai dadeau sanse de recuperare.

In aprilie, fetita a suferit o hemoragie, urmata de o serie de accidente vasculare. Ea nu mai putea sa vada sau sa vorbeasca.

"Doctorii mi-au spus sa imi iau la revedere. Am crezut ca o s-o pierd", a declarat Leila, mama fetitei.

Leila a povestit ca s-a asezat in pat langa fiica ei pentru a o mai tine o singura data in brate. In acel moment la radio a inceput melodia "Rolling in the deep", a lui Adele.

Mama a inceput sa o fredoneze si ea, asa cum obisnuia sa o faca atunci cand copilul ei era bine. Fetita a reactionat la auzul vocii mamei.

"A inceput sa zambeasca si nu mi-a venit sa cred. Era pentru prima oara cand reactiona in vreun fel. Asistentele erau uimite si mi-au spus sa continui sa cant si ea a zambit din nou", a mai spus Leila.

Dupa mai multe cursuri de fizioterapie si logopedie, Charlotte vorbeste si merge din nou, poate sa se plimbe cu bicicleta, sa ia cursuri de dans si merge si la scoala.

Totusi, efectele hemoragiei, care e destul de rar intalnita la copii, vor avea un impact asupra fetitei pentru restul vietii.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii