A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817373.2635.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A trezit un cersetor care dormea pe o banca pentru a-i da o lectie fiului sau. Ce a urmat apoi e cu adevarat emotionant
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-11-2015, ora 10:30

A trezit un cersetor care dormea pe o banca pentru a-i da o lectie fiului sau. Ce a urmat apoi e cu adevarat emotionant

Articol de Madalina Irimia
Un barbat din Florida a vrut sa-i dea o lectie de viata fiului sau, asa ca l-a luat la plimbare prin oras si i-a aratat cum un gest mic poate insemna totul pentru unii oameni.

"Astazi o sa ies prin oras si o sa le dau oamenilor strazii ceva ce noi luam de-a gata aproape zilnic: o pereche de incaltari. Aici, in Florida, e foarte cald, iar cersetorii merg mult pe jos, asa ca incaltarile lor se rup repede", a povestit Omar Gosh in debutul clipului publicat pe Youtube.

Barbatul l-a luat cu el si pe fiul sau si impreuna au impartit cersetorilor sandale si sosete, iar reactiile oamenilor strazii au fost cu adevarat impresionante. Cea mai emotionanta reactie a fost a unui tanar care dormea pe o banca si care nu a ezitat sa-i dea papucii sai lui Omar, nestiind ca va primi altii noi.

Omar a luat in serios si expresia "sa-ti dai si camasa de pe tine" si i-a oferit tricoul pe care il purta unui cersetor care dormea pe strada imbracat doar in pantaloni.

Sursa: protv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii