A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561803.3962.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A transformat laptele de vaca in vodka - Black Cow Vodka!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-02-2014, ora 10:02

A transformat laptele de vaca in vodka - Black Cow Vodka!

Articol de Madalina Irimia

Jason Barber, un fermier din Dorset, Anglia, a petrecut trei ani de viata pentru a face vodka din lapte de vaca. Sortimentul sau Black Cow este cunoscut de o lume intreaga.

Barbatului in varsta de 47 de ani, ce face parte din a sasea generatie de fermieri, i-a venit aceasta idee dupa ce a vizionat un documentar despre Tuva din Siberia, locul unde oamenii fac vodka din laptele de yak.

Intrigat de idee, el s-a pus imediat pe treaba, mai ales ca avea la ferma 250 de vaci. Timp de trei ani a tot incercat sa scoata un produs bun, insa expertii nu s-au aratat prea incantati de rezultatul final. Nu s-a oprit ci si-a continuat munca, drept dovada ca astazi are un produs cunoscut.

El separa laptele in cas si zer, foloseste casul pentru a realiza branza, iar zerul pentru a-l pune la fermentat folosind o drojdie speciala, tocmai pentru a transforma zaharul din lapte in alcool. Dupa ce a fost distilat, laptele-bere este trecut printr-un proces de amestecare. Vodka din lapte de vaca este filtrata de trei ori si imbuteliata manual. Laptele de vaca este proaspat intotdeauna, iar aroma fina si cremoasa este deosebita.

De-a lungul timpului a mai incercat tot felul de retete de bauturi alcoolice, dar s-a oprit la vodka fiind si singura care nu ii da dureri de cap dupa ce o consuma.

Black Cow a primit critici pozitive, iar acum se regaseste in meniul de bauturi ale unor restaurante importante. Sticla de 70 cl are pretul de 42 de dolari, iar cea de 50 cl - 35 de dolari.

Sursa: apropo.ro

Foto: talkinggrass.co.uk

     
Tag-uri: vodka, lapte, vaca
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii