A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629988.6514.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A trait intr-o casa fara oglinzi. “Mi-era sila sa ma uit la mine”. Cum arata inainte de aceasta poza
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-02-2014, ora 11:08

A trait intr-o casa fara oglinzi. “Mi-era sila sa ma uit la mine”. Cum arata inainte de aceasta poza

Articol de Madalina Irimia

Ani de-a randul, aceasta femeie s-a luptat cu obezitatea. Nu se putea opri din mancat, era dezgustata de felul in care arata si singurul lucru pe care l-a facut a fost acela sa arunce din casa toate oglinzile.

Crystal Evans, 28 de ani, din Statele Unite, spune ca a fost mereu grasa si in timpul liceului a avut prima tentativa de a slabi. “Am facut diete drastice, am luat pastile de slabit, dar nu am facut decat sa-mi inrautatesc situatia. Daca intrerupean dieta sau nu mai luam pastille cateva zile, ma ingrasam si mai mult”, a povestit ea pentru The Huffington Post.

Crystal s-a casatorit imediat dupa liceu si a ramas in scurt timp insarcinata. “A fost o sarcina grea, am fost imobilizata in casa, am fost deprimata si am mancat non stop”, a spus ea.

La cateva luni dupa nastere s-a urcat pe cantar si a constatat ca avea 110 kilograme. “Aratam groaznic, imi era rusine sa ies din casa. Am avut noroc de familie, pentru ca altfel nu stiu ce se intampla cu mine”, a spus femeia.

Integral pe stirileprotv.ro

Foto: huffingtonpost.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii