ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
03-12-2013, ora 10:47

A tinut-o departe de ochii presei pana acum. Iata cum arata Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica, la 5 ani

Articol de Madalina Irimia

Cu toata ca pana acum a tinut-o departe de ochii presei, Andreea Marin a decis sa le arate fanilor sai de pe o retea de socializare cat de mare si frumoasa s-a facut fiica ei, Violeta, scrie protv.ro.

"Zana" este mai fericita ca niciodata. Pe langa faptul ca s-a logodit de curand cu iubitul turc, Tuncay Ozturk, are a cerut-o de sotie, Andreea Marin se mandreste cu fiecare ocazie cu fiica ei, Violeta, in varsta de 5 ani.

"Nu obisnuiesc sa pun poze pe facebook cu fetita mea, dar azi tare mandra a fost Mami de "Smarandita" ei la parada costumelor traditionale de la scoala... asa ca iertata-mi fie indiscretia... tare-mi umple sufletul puiul meu de om si nu exista motiv mai bun sa pretuiesc viata..." a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Nascuta pe 15 decembrie 2007, Ana Violeta este primul copil al Andreei Marin si al doilea pentru Stefan Banica Jr. Andreea Marin si Stefan Banica au fost casatoriti din 2006 pana in 2013, cand si-au anuntat divortul pe reteaua de socializare Facebook, pastrand discretie fata de presa.

Foto: bebelu.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii