ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-04-2015, ora 12:21

A taiat cu o foarfeca un pliculet de ceai: cand vei vedea de ce, vei merge sa INCERCI si tu imediat! EFECTUL este uluitor

Articol de Madalina Irimia
Clipul pe care il veti putea urmari mai jos contine cateva idei geniale pe care le poti pune in practica cu ajutorul unor lucruri in scopul de a-ti impresiona prietenii.

Cand vrei sa pui in aplicare idei nastrusnice, dar ingenioase in acelasi timp, apeleaza cu incredere la ramura stiintei. Vei reusi sa faci numeroase trucuri mai mult sau mai putin periculoase. De aceea, este intotdeauna important sa iti iei masuri de precautie pentru a fi in siguranta. Uitate-te cu atentie la materialele din clip si spune daca ai incercat sa faci vreun lucru prezentat acolo?
De exemplu, stiai trucul cu pliculetul de ceai? Ce crezi ca poti face cu o foarfeca si cu un pliculet de ceai? Iti spunem noi imediat. Pentru a-i distra pe cei mici, te poti folosi lejer de un pliculet de ceai pe care il tai cu ajutorul unei foarfece. Ii golesti coninutul si, apoi, prin capatul taiat, sufli cu putere, il pui pe un suport si ii dai foc. Ce crezi ca se intampla? Urmareste clipul si vezi tot trucul pana la capat!
Sursa: kanald.ro
     
Tag-uri: idei, trucuri, distractie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii