A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561699.8052.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A slabit 82 de kilograme, insa a avut o dezamagire crunta. Cum arata acum femeia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-02-2014, ora 12:09

A slabit 82 de kilograme, insa a avut o dezamagire crunta. Cum arata acum femeia

Articol de Madalina Irimia

Jen Larsen, o femeie de 38 de ani, din Utah a slabit 82 de kilograme cu ajutorul chirurgiei, insa rezultatele au dezamagit-o profund, scrie dailymail.co.uk.

Femaia care a visat toata viata sa fie slaba si frumoasa a fost dezamagita de modul in care a ajuns dupa operatie si a povestit experientele prin care a trecut intr-o carte pe care a scris-o. Sa fiu slaba s-a dovedit a fi diferit fata de ce credeam eu, sustine aceasta.

"Este ridicol. Am fost pacalita de basmul slabitului" spune femeia. In urma cu 6 ani, Jen a ajuns la o greutate de 144 de kilograme. Atunci cand dietele nu mai dadeau rezultate, femeia a recurs la operatie.

"Nu a fost atat de dragut, am slabit atat de mult incat nu mai aratam ca mine, am ajuns un fel de strain bolnav" a marturisit tanara care a slabit atat de mult incat nu se mai recunostea.

"Am crezut ca era ceva gresit cu corpul meu cand eram obeza, insa era ceva ceva gresit cu mine si cand am ajuns atat de slaba incat nu mai paream sanatoasa" a mai declarat femeia.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: nypost.com

     
Tag-uri: femeie, greutate, boala
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii