A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664867.8911.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A slabit 72 de kilograme si a ajuns de nerecunoscut. Vezi care sunt secretele ei de dieta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-02-2014, ora 07:07

A slabit 72 de kilograme si a ajuns de nerecunoscut. Vezi care sunt secretele ei de dieta

Articol de Madalina Irimia

Cand americana Diane Carbonell s-a casatorit la 21 de ani, cantarea 72 de kilograme la 1,77 m. Tanara se mentinea in forma datorita pasiunii pentru ciclism si jogging. Dar odata ce a inceput sa aiba copii si n-a mai avut timp pentru miscare, kilogramele au inceput sa se acumuleze. Dupa 8 ani ajunsese la 140 de kilograme.

Momentul care i-a schimbat viata a fost o vizita la medic, pe cand avea 31 de ani. "Doctorul mi-a spus ca greutatea mea scapase de sub control. Atunci am realizat ca, daca tot trecusem de 130 de kilograme, ce m-ar fi impiedicat sa ajung la 500?", a povestit ea intr-un interviu pentru revista "Shape".

Diana s-a urcat in masina si a inceput sa planga odata ce a iesit din cabinetul medicului. "Mi-era teama ca, daca continuam sa merg pe acest drum nesanatos, nu o sa traiesc sa-mi vad copiii crescand. Ceva trebuia sa se schimbe".

A doua zi, femeia s-a trezit devreme, dorindu-si sa faca ceva sanatos. "M-am plimbat timp de doar 10 minute, dar eram atat de mandra de mine", a povestit ea pentru "Shape". Diane a continuat sa se plimbe in fiecare zi, marind progresiv distanta parcursa si in curand a adaugat si alte miscari antrenamentului ei, cum ar fi abdomenele sau genuflexiunile.

Integral pe perfecte.ro

Foto: shape.com, phillyburbs.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii